Marko ja Siiri Turunen

Kirsi vimpari

Kirsin päätyönä on rakentaa lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyötä Etelä-Virossa. Työhön sisältyy mm. pyhäkoulutyötä, lastenleirejä, nuorteniltoja ja -tapahtumia sekä opiskelijatyötä. Tärkeä osa työtä on paikallisten vastuunkantajien tukeminen niin käytännön työssä kuin hengellisestikin. Virossa vain harvat lapset ja nuoret tuntevat Jeesuksen – tehdään Kirsin työ mahdolliseksi!

Marko ja Siiri Turunen

Pasi palmu

Saksassa on viime aikoina kääntynyt suuri joukko maahanmuuttajia kristinuskoon. He ovat innostuneet evankeliumista, mutta ottavat aivan ensi askeleita Jeesuksen seurassa. Pasi Palmun tehtävänä on opettaa heille Raamattua ja uskonoppia, jotta he puolestaan voisivat auttaa omiaan Kristuksen luo. Islamin maailma on pitkään ollut evankeliumilta suljettu. Meidän aikanamme Jumala on avannut merkillisellä tavalla tämän oven. Ehkä Euroopassa Kristuksen kohdanneet ovat vielä joskus julistamassa ilosanomaa synnyinmaissaankin? Tule mukaan tukemaan lähetystyötä Saksassa maahanmuuttajien parissa!

Tue säännöllisesti

Jokainen säännöllinen lahjoittaja on tärkeä toiminnan tulevaisuutta suunniteltaessa. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

Anna kertalahja

Voit antaa lahjan evankeliumin työhön myös kertaluonteisesti. Kiitos lahjastasi, se käytetään vastuullisesti. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

Johannes Häkämies

Sleyn lähetysosaston osastokoordinaattori

Anu Laine
anu.laine@sley.fi